שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות כוסמת / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
1 כוס כוסמת
2 כוסות מים
3 בצלים ירוקים קצוצים היטב
חופן עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים דק
רוטב סויה לפי הטעם
1/4 כוס זרעוני חמניה קלויים
1/2 כוס קמח מלא
שמן לטיגון (אפשר שמן חמניות בכבישה קרה)
אופן ההכנה
מערבבים כוסמת במים בסיר בינוני, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות עד שהמים נספגים. מצננים רק עד שהתערובת לא חמה מדי לעיבוד. בידיים, מוסיפים את יתר החומרים ולשים עד לקבלת עיסה. יוצרים קציצות קטנות ושטוחות, טובלים במעט קמח מלא ומטגנים משני הצדדים במעט שמן. מגישים עם רוטב טחינה או רוטב בוטנים (חמאת בוטנים מדוללת במים רותחים עם טבסקו ו / או קורט סוכר).


חזרה