|
|
|
|
כבדי עוף באפונה, בצל ופטריות
/ פיליס גלזר
|
חומרים (4 מנות)
|
500 גרם כבדי עוף |
1 בצל גדול או כמה קטנים, פרוסים או קצוצים |
3 כפות שמן קנולה זית או אגוזי לוז |
1.5 כוס פטריות טריות פרוסות |
1 כוס אפונה ירוקה קפואה (רצוי קטנה), מופשרת |
מלח ופלפל שחור לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- שוטפים ומייבשים את כבדי העוף, מניחים בתבנית ושמים מתחת לגריל רק עד שהם מחליפים צבע. הופכים ומכינים באותה צורה את הצד השני.
- מוציאים, מצננים מעט וחותכים לחתיכות בינוניות. בינתיים מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים. מערבבים מדי פעם כדי למנוע חריכה (התהליך לוקח לפחות 20 דקות – אם ממהרים הבצל עלול להישרף).
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים 3 דקות, בבחישה מדי פעם. מוסיפים את האפונה והכבדים וממשיכים לבשל עד שהכבדים מוכנים. אפשר להוסיף כמה כפות מים רותחים אם התערובת נראית יבשה מדי. מגישים על אורז מלא.
| חזרה | | |