שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שעועית אפויה נוסח בוסטון / פיליס גלזר


חומרים (2 מנות)
1 קופסת שעועית לבנה אפויה ברוטב עגבניות (רצוי מתוצרת היינץ)
8 נקניקיות סויה פרוסות
1 כף מולסה
1 כף קטשופ ללא חומר משמר
1 עגבניה קלופה וקצוצה דק
תוספות:
אבקת חרדל וג'ינג'ר קצוץ
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל החומרים מלבד העגבניה, מכסים ומבשלים על אש קטנה מאוד, עד שהתערובת חמה והנקניקיות מוכנות. בוחשים מדי פעם.
  2. שתי דקות לפני סיום הבישול מערבבים פנימה את העגבניה הקצוצה (כדי לשמור על הוויטמין C ומגישים. מבוגרים יכולים לתבל את התוצאה הסופית באבקת החרדל והג'ינג'ר מניסיוני, ילדים לא ממש מתים על השילוב.


חזרה