|
|
|
|
מצע בורגול בקינמון וכמון
/ פיליס גלזר
|
חומרים (4 מנות)
|
1.5 כפות שמן זית |
1 בצל קטן קצוץ דק |
1 כוס בורגול בינוני |
1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים דק |
2 כוסות מים רותחים |
1 כפית קינמון |
1/2 כפית כמון |
מלח לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את הבורגול וקולים כדקה.
- מוסיפים אגוזים וממשיכים לקלות בבחישה מתמדת עוד דקה.
- מוסיפים מים רותחים, קינמון, כמון ומלח ומביאים לרתיחה. מורידים ללהבה הנמוכה ביותר, מכסים ומבשלים כ-10 דקות.
- מורידים מהאש ומעמידים בצד 5 דקות לפני שמגישים.
- אם לא מגישים עם העוף, אפשר להוסיף כוס צימוקים לקראת סוף הבישול.
| חזרה | | |