שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גבינת חצילים / דנה חסיד


חומרים
1 גביע גבינה לבנה 9%
חציל בינוני
4 שיני שום קצוצות
1/4 כוס עירית או שמיר - קצוצים
מלח לפי הטעם
מעט לימון
אופן ההכנה
  1. קולים את החציל על להבהת הגז עד שהוא מתרכך, ממתינים שיתקרר מעט, מניחים על קרש עץ ומוציאים את התוכן שלו בכף עץ - חשוב להשתמש רק בכף עץ, ולא מתכת, כדי לשמור על צבע החציל הלבן.
  2. מועכים מעט את תוכן החציל ומערבבים עם כל שאר החומרים. אפשר להוסיף מעט פלפל אדום קצוץ דק מאד בעיקר בשביל הצבע. הגבינה תישמר במקרר עד שלושה ימים.




חזרה