|
|
|
|
יוגורט עם תותי יער
/ פיליס גלזר
|
חומרים (4 מנות)
|
4 גביעי יוגורט 0% שומן (150 גרם לגביע) |
1 כף דבש |
1 כפית תמצית וניל טבעית (מקורמיק) או מי ורדים |
200 גרם תותי יער טריים (או מוקפאים) |
אופן ההכנה |
- שומרים כף תותי יער בצד לעיטור המנות ואת שאר הפירות מועכים במיקסר ומעבירים את התערובת דרך מסננת לקבלת רוטב עדין.
- בעזרת מערבל מקציפים כדקה את היוגורט עם הדבש ותמצית הוניל, עד שמתקבלת תערובת אוורירית ואחידה. מעבירים לגביעים אישיים, מוזגים מעל כל גביע כף רוטב תותי יער ומעטרים בתותים ששמרנו בצד.
- טיפ: במקום יוגורט אפשר להשתמש במתכון בגבינה בטעם וניל (כמו סקי), אך אם זו הבחירה שלכם, ותרו על תמצית הווניל והדבש. אפשר גם לפזר כפית גרנולה או מוזלי בתחתית כל גביע.
| חזרה | | |