שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ברוסקטה עגבניות / פיליס גלזר

חברת "פריניר", יצרנית סדרת מוצרי העגבניות הטבעיים "טבע טרי", מציעה את המתכון הבא.


חומרים (4 מנות)
2 קופסאות עגבניות מרוסקות בתוספת שום (260 גרם לקופסה)
20 עלי בזיליקום קצוצים דק
שום קצוץ (לפי הטעם)
1/4 כוס שמן זית משובח
2.5 כפיות חומץ בלסמי
מלח ,פלפל שחור גרוס טרי
1 בגט פרוס לעיגולים בעובי 2 ס"מ
אופן ההכנה
  1. מערבבים את העגבניות עם החומץ, המלח, הפלפל והבזיליקום ומעט שמן זית ושומרים במקרר כשעה.
  2. מורחים את עיגולי הלחם במעט שמן זית וקצת שום קצוץ וקולים בגריל כמה דקות עד להשחמה.
  3. שמים במרכז כל עיגול מעט מהעגבניות ומגישים.
  4. ניתן להוסיף מעט גבינת פרמזן מגוררת או פרוסות גבינת עיזים קשה.


חזרה