ברוסקטה עגבניות
/ פיליס גלזר
חברת "פריניר", יצרנית סדרת מוצרי העגבניות הטבעיים "טבע טרי", מציעה את המתכון הבא.
|
חומרים (4 מנות)
|
2 קופסאות עגבניות מרוסקות בתוספת שום (260 גרם לקופסה) |
20 עלי בזיליקום קצוצים דק |
שום קצוץ (לפי הטעם) |
1/4 כוס שמן זית משובח |
2.5 כפיות חומץ בלסמי |
מלח ,פלפל שחור גרוס טרי |
1 בגט פרוס לעיגולים בעובי 2 ס"מ |
אופן ההכנה |
- מערבבים את העגבניות עם החומץ, המלח, הפלפל והבזיליקום ומעט שמן זית ושומרים במקרר כשעה.
- מורחים את עיגולי הלחם במעט שמן זית וקצת שום קצוץ וקולים בגריל כמה דקות עד להשחמה.
- שמים במרכז כל עיגול מעט מהעגבניות ומגישים.
- ניתן להוסיף מעט גבינת פרמזן מגוררת או פרוסות גבינת עיזים קשה.
|
חזרה |