|
|
|
|
בראוניס שוקולד לבן
/ דליה רנו, מתוך "הספר המתוק של על השולחן"
|
חומרים
|
500 גרם שוקולד לבן קצוץ |
75 גרם חמאה רכה |
3 ביצים |
170 גרם סוכר |
180 גרם קמח תופח |
קורט מלח |
180 גרם אגוזי לוז קלויים, קלופים וקצוצים דק |
1 כפית תמצית וניל |
כלים: |
1 תבנית מלבנית בגודל 27 ס"מ על 17 ס"מ |
אופן ההכנה |
- בבאן מארי (קערה המונחת מעל סיר עם מים רותחים ובתוכה השוקולד), ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם חמאה.
- במיקסר מערבלים את הביצים עם סוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
- מוסיפים את תערובת הביצים לשוקולד המומס, מוסיפים קמח ומלח, ומערבבים יחד.
- מקפלים את יתרת השוקולד הקצוץ ואת האגוזים לתוך התערובת, ומוסיפים תמצית וניל.
- יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-30 דקות.
| חזרה | | |