|
|
|
|
סאשימי סלמון בפסיפלורה
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
300 גרם סלמון פרוס לרצועות בעובי 3 ס"מ |
1 כוס רוטב סויה יפנית |
למשרה: |
3/4 כוס נוזל פסיפלורה עם גרעינים |
1.5 כפות דבש |
כף חומץ אורז |
כף שומשום לבן קלוי |
כף שומשום שחור קלוי |
5 טיפות טבסקו |
1/2 כף סוכר |
אופן ההכנה |
- מסדרים את הסלמון על צלחת. בעזרת מברשת מורחים אותו בסויה ומניחים בצד.
- בקערה מערבבים את כל חומרי המשרה. יוצקים על הסאשימי ומגישים.
אפשר להגיש גם עם מחית וואסאבי. | חזרה | | |