|
|
|
|
גרנולה
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
2 כוסות נבט חיטה |
1.5 כוסות שיבולת שועל |
1/2 כוס שומשום טחון קלות |
1/2 כוס קוקוס |
1.5 כוסות שקדים |
1.5 כוסות צימוקים |
2 כפות סוכר חום |
1/2 כוס מים |
2 כפות דבש |
אופן ההכנה |
- מערבבים נבט חיטה, שיבולת שועל, שומשום, קוקוס, שקדים וסוכר חום. קולים בתבנית שטוחה בחום בינוני 15 דקות.
- מערבבים לחוד דבש ומים, מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את תערובת הדבש ומערבבים בכף עץ כדי ליצור גושים.
- מחזירים לתנור וקולים עוד 10-15 דקות, עד שהתערובת משחימה קלות.
| חזרה | | |