שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות גרנולה מהירות / פיליס גלזר


חומרים
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/2 כוס סוכר דמררה
1 ביצה טרופה
1 כוס גרנולה
3/4 כוס קמח חיטה מלאה (או קמח מלא וקמח לבן מעורבבים)
1/4 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס אגוזים או פירות יבשים קצוצים (לא הכרחי)
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור ל - 180 מעלות צלזיוס. טורפים חמאה עם סוכר, מוסיפים ביצה ואחר כך את יתר החומרים. מערבבים היטב.
  2. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ויוצקים כפיות מן הבצק (עם רווח ביניהן) בתבנית. אופים כ - 12 דקות או עד שהעוגיות משחימות.


חזרה