שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה בסלסה ועגבניות שרי / פיליס גלזר

רוטב נהדר שלא מצריך בישול בכלל. מתאים לכל סוגי הפסטה וגם לדגים. אפשר להכין עם עגבניות טריות מקולפות במקום עגבניות שרי.


חומרים
500 גרם פסטה
לסלסה:
1 ק"ג עגבניות שרי
2 כפות צלפים
1 שן שום כתושה
8 עלי בזיליקום קצוצים גס
8 כפות תערובת פטרוזיליה וכוסברה קצוצה
2 כפות שמן זית
כמה טיפות חומץ בלסמי
קורט סוכר
מלח פלפל ורוטב טבסקו (אם רוצים) לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. חוצים את העגבניות, לוחצים להוצאת הגרעינים וקוצצים.
  2. מערבבים עם יתר החומרים ומעמידים בצד לשעה בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.


חזרה