פסטה בסלסה ועגבניות שרי
/ פיליס גלזר
רוטב נהדר שלא מצריך בישול בכלל. מתאים לכל סוגי הפסטה וגם לדגים. אפשר להכין עם עגבניות טריות מקולפות במקום עגבניות שרי.
|
חומרים
|
500 גרם פסטה |
לסלסה: |
1 ק"ג עגבניות שרי |
2 כפות צלפים |
1 שן שום כתושה |
8 עלי בזיליקום קצוצים גס |
8 כפות תערובת פטרוזיליה וכוסברה קצוצה |
2 כפות שמן זית |
כמה טיפות חומץ בלסמי |
קורט סוכר |
מלח פלפל ורוטב טבסקו (אם רוצים) לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- חוצים את העגבניות, לוחצים להוצאת הגרעינים וקוצצים.
- מערבבים עם יתר החומרים ומעמידים בצד לשעה בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.
|
חזרה |