שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלסה מעגבניות טריות / איילת בן-יוסף


חומרים
4 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות ללא זרעים
1 פלפל אדום (מתוק) קצוץ (ללא זרעים)
1 בצל אדום קטן קצוץ דק-דק
2 כפות כוסברה או פטרוזיליה+2 כפות נענע טריה קצוצה
2 שיני שום כתושות
לחריפות:
בין 1/2 ל-1 פלפלון חריף (צ'ילי) קצוץ או טבסקו לפי הטעם
מיץ מחצי לימון (או יותר אם רוצים)
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים בצד לנוח לחצי שעה לפחות. לפני ההגשה טועמים ומתקנים מה שצריך.


חזרה