שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פולנטה/ ממליגה - מתכון בסיסי / איילת בן-יוסף


חומרים
250 גרם (חצי חבילה) קמח תירס אינסטנט
1 ליטר מים
1 כפית מלח
50 גרם חמאה
100 גרם גבינה צהובה
אופן ההכנה
מרתיחים מים וחמאה בסיר. מוסיפים את קמח התירס בזרימה דקה ומערבבים בכף עץ עד שהקמח נספג. ממשיכים לערבב ומוסיפים את הגבינה הצהובה. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפולנטה מסמיכה. תחשיב לשתי כמויות של פולנטה.
חזרה