|
|
|
|
פסטה בטטה ושמנת
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים
|
1 חבילת פסטה - פפיונים, פנה או פוזילי |
2 בטטות חתוכות לקוביות |
1 בצל גדול קצוץ דק |
שמן זית לטיגון |
2 שיני שום קצוצות |
2 גבעולי רוזמרין קצוצים |
1 מכל שמנת לבישול |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מחממים מעט שמן זית במחבת רחבה ומטגנים את הבצל. כשהבצל הופך לשקוף מוסיפים את קוביות הבטטה, שום ורוזמרין. מערבבים ומטגנים. זה הזמן להעמיד את סיר הפסטה.
- כעבור כ-5 דקות הבטטות צריכות להיות כבר רכות מספיק (לא יותר מדי). מוסיפים שמנת ומרתיחים את כל הכבדה. מוסיפים מלח ופלפל, טועמים ומתקנים.
- מסננים את הפסטה, יוצקים את הרוטב מעל. מערבבים ומגישים.
| חזרה | | |