שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה בטטה ושמנת / איילת בן-יוסף


חומרים
1 חבילת פסטה - פפיונים, פנה או פוזילי
2 בטטות חתוכות לקוביות
1 בצל גדול קצוץ דק
שמן זית לטיגון
2 שיני שום קצוצות
2 גבעולי רוזמרין קצוצים
1 מכל שמנת לבישול
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט שמן זית במחבת רחבה ומטגנים את הבצל. כשהבצל הופך לשקוף מוסיפים את קוביות הבטטה, שום ורוזמרין. מערבבים ומטגנים. זה הזמן להעמיד את סיר הפסטה.
  2. כעבור כ-5 דקות הבטטות צריכות להיות כבר רכות מספיק (לא יותר מדי). מוסיפים שמנת ומרתיחים את כל הכבדה. מוסיפים מלח ופלפל, טועמים ומתקנים.
  3. מסננים את הפסטה, יוצקים את הרוטב מעל. מערבבים ומגישים.

חזרה