שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פתיתים / איילת בן-יוסף

שילוב ווריאציה על שני סלטים מוכרים: סלט קוסקוס וסלט פסטה.


חומרים
1 חבילת פתיתים בצורת אורז- "אורזו"
3 עגבניות בשלות
3 מלפפונים
1 בצל אדום
חופן עלי נענע
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן פחות דקה.
  2. בינתיים קוצצים את כל הירקות דק-דק, כולל הנענע.
  3. כשהפתיתים מוכנים "מאווררים" אותם - לא נותנים להם לשבת סגורים ולהתבשל אלא מערבבים ומקררים. מערבבים פתיתים וירקות, מוסיפים מיץ לימון, שמן זית מלח ופלפל. מערבבים היטב, טועמים ומחזירים למקרר עד ההגשה או עד היציאה.

חזרה