סלט פתיתים
/ איילת בן-יוסף
שילוב ווריאציה על שני סלטים מוכרים: סלט קוסקוס וסלט פסטה.
|
חומרים
|
1 חבילת פתיתים בצורת אורז- "אורזו" |
3 עגבניות בשלות |
3 מלפפונים |
1 בצל אדום |
חופן עלי נענע |
3 כפות שמן זית |
מיץ מלימון אחד |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן פחות דקה.
- בינתיים קוצצים את כל הירקות דק-דק, כולל הנענע.
- כשהפתיתים מוכנים "מאווררים" אותם - לא נותנים להם לשבת סגורים ולהתבשל אלא מערבבים ומקררים. מערבבים פתיתים וירקות, מוסיפים מיץ לימון, שמן זית מלח ופלפל. מערבבים היטב, טועמים ומחזירים למקרר עד ההגשה או עד היציאה.
|
חזרה |