שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן / נטע


חומרים
2 ביצים
2.25 כוסות קמח ללא גלוטן
1 כוס סוכר רגיל
1/2 כוס סוכר חום
קורט מלח
1 חבילה מרגרינה או חמאה
1/2 כפית סודה לשתייה
1 כפית תמצית וניל
1 חבילה שוקולד צ'יפס או חבילה וחצי שוקולד מריר מרוסק
חופן סוכריות M&M (לא חובה)
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה מערבבים את המרגרינה עם הסוכר והביצים לתערובת חלקה. מוסיפים את תמצית הוניל, הסודה לשתיה והמלח. מוסיפים את הקמח ומערבבים - התערובת דביקה, לא נורא. מוסיפים את השוקולד והסוכריות.
  3. בעזרת שתי כפיות מניחים עוגיות על תבנית משומנת או על נייר אפייה ואופים בערך 10 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
  4. ניתן כמובן גם להכיןגם עם קמח חיטה רגיל, אבל העוגיות טעימות יותר ככה.



חזרה