|
|
|
|
עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן
/ נטע
|
חומרים
|
2 ביצים |
2.25 כוסות קמח ללא גלוטן |
1 כוס סוכר רגיל |
1/2 כוס סוכר חום |
קורט מלח |
1 חבילה מרגרינה או חמאה |
1/2 כפית סודה לשתייה |
1 כפית תמצית וניל |
1 חבילה שוקולד צ'יפס או חבילה וחצי שוקולד מריר מרוסק |
חופן סוכריות M&M (לא חובה) |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
- בקערה מערבבים את המרגרינה עם הסוכר והביצים לתערובת חלקה. מוסיפים את תמצית הוניל, הסודה לשתיה והמלח. מוסיפים את הקמח ומערבבים - התערובת דביקה, לא נורא. מוסיפים את השוקולד והסוכריות.
- בעזרת שתי כפיות מניחים עוגיות על תבנית משומנת או על נייר אפייה ואופים בערך 10 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
- ניתן כמובן גם להכיןגם עם קמח חיטה רגיל, אבל העוגיות טעימות יותר ככה.
| חזרה | | |