|
|
|
|
כדורי שוקולד
/ שניר שושני
|
חומרים
|
500 גרם ביסקוויטים מרוסקים |
1 כוס סוכר |
3/4 כוס קקאו |
1 כוס מים |
150 גרם מרגרינה חתוכה לקוביות |
מעט תמצית וניל |
אופן ההכנה |
- טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון ומעבירים לקערה.
- מערבבים את הסוכר והקקאו בסיר, מוסיפים את המים ותמצית הוניל ומבשלים על להבה בינונית, תוך ערבוב - עד שרותח. מסירים מהאש, מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה.
- יוצקים את רוטב השוקולד על הביסקוויטים הטחונים ומערבבים.
- בשלב זה אפשר להכין כדורי שוקולד או נקניק שוקולד - שמים חלק מהתערובת על נייר אפיה ומגלגלים לנקניק, מכניסים למקפיא לשעתיים. מוצאים ופורסים פרוסות.
| חזרה | | |