|
|
|
|
עוגת גבינה ואפרסקים ללא אפייה
/ בני סיידא, מתוך הספר "משהו מתוק"
|
חומרים
|
150 גרם בישקוטים |
1 קופסה (850 גרם) שימורי אפרסקים או מישמשים, מסוננים |
2 מכלים שמנת מתוקה |
2 כפות סוכר |
1 כוס חלב |
1 גביע שמנת חמוצה |
500 גרם (2 קופסאות) גבינה לבנה 9% |
2 חפיסות אינסטנט פודינג וניל |
לקישוט: |
עלי נענע טריים, או חצאי אפרסקים משומרים (לא הכרחי) |
כלים: |
תבנית בקוטר 26 ס"מ |
אופן ההכנה |
- מרפדים את תחתית התבנית בבישקוטים. מניחים את הפירות על הבישקוטים.
- מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה.
- שמים בקערה את החלב, השמנת החמוצה והגבינה, ומקציפים 2 דקות. מוסיפים את הפודינג, ומקציפים 3 דקות נוספות. מערבבים את התערובת עם הקצפת, ויוצקים על הפירות.
- מכסים בניילון נצמד, ומקררים במקרר למשך לילה.
- לפני ההגשה אפשר לקשט בפרוסות פרי ובעלי נענע.
| חזרה | | |