שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קינוח אקספרס / שולה מודן- מתוך הספר "בישולה"

קינוח מרשים, טעים ומהיר, שיפה להגישו בקערה עמוקה, גבוה וחגיגית.

כשאין תות שדה, אפשר להשתמש בשתי קופסאות ליצ'י מסוננות, או בקופסת דובדבנים חמוצים, מגולענים.

רצוי להכין את הקינוח שעתיים-שלוש לפני ההגשה. הקצפת נספגת במרשמלו, וקשה לנחש מהי התוספת הנימוחה.


חומרים (8 מנות)
1 קופסה (825 גרם) קוקטייל פירות מסונן
1/3 שקית מרשמלו חצויים
250 גרם תות-שדה נקי וחתוך לרבעים
1 מיכל שמנת מתוקה עמידה
אופן ההכנה
  1. שמים בקערה מחצית מקוקטייל הפירות, ומפזרים מעליו את חצאי המרשמלו.
  2. מפזרים על המרשמלו את יתרת קוקטייל הפירות, ומעל את התותים.
  3. יוצקים מעל את השמנת המתוקה ומערבבים קלות. שומרים במקרר לפחות שעה למזיגת הטעמים.


חזרה