שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב חריף / איה אימטני, מתוך הספר "סושי - כל אחד יכול"

רוטב חריף אינו המצאה יפנית אלא דווקא חידוש אמריקאי, המיועד במיוחד עבור אלה שרוצים להוסיף לסושי שלהם "עוקץ". ברוטב חריף אפשר להשתמש גם כרוטב לסלטים ולתיבול של תבשילי דגים. עוף ומאכלים עדינים אחרים.


חומרים
5 כפות מיונז יפני (או מיונז רגיל)
כמה טיפות רוטב סויה לפי הטעם
1 כף רסק עגבניות
1 כף ראאיו (שמן שומשום עם צ'ילי)
אופן ההכנה
  1. במטרף ממתכת מערבבים בקערה את המיונז ואת רוטב הסויה.
  2. מוסיפים את רסק העגבניות והראאיו ומערבבים היטב.
  3. מכסים או מעבירים לבקבוק מיוחד לרוטב. שומרים במקרר.


חזרה