שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חזה עוף ממולא בכבד, עטוף בחזה עגל מעושן / אלינוער רבין, מתוך הספר "עוף"


חומרים
400 גרם חזה עוף פרוס דק, ל-12 פרוסות
3 כבדי עוף חתוכים לקוביות
מעט שמן לטיגון
מלח ופלפל שחור
100 גרם עלי תרד חלוטים
12 פרוסות חזה עגל מעושן
לרוטב:
1 בצל ירוק פרוס, החלק הלבן בלבד
1 כוס יין
אופן ההכנה
  1. מטגנים את כבדי העוף טיגון קצר במעט שמן, מתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים עלי תרד, מאדים דקה עם הכבדים ומסירים מהאש.
  2. מניחים פרוסת חזה עוף על משטח עבודה, ממלאים במלית הכבד והתרד ומגלגלים. עוטפים ברצועת חזה עגל מעושן, מהדקים בקיסם עץ ומטגנים מכל הצדדים. פורסים כל גלילה לשניים.
  3. למחבת בה טוגנו הגלילות מוסיפים בצל פרוס ויין, מצמצמים לשליש הכמות, יוצקים על הגלילות החצויות ומגישים חם

חזרה