|
|
|
|
חזה עוף ממולא בכבד, עטוף בחזה עגל מעושן
/ אלינוער רבין, מתוך הספר "עוף"
|
חומרים
|
400 גרם חזה עוף פרוס דק, ל-12 פרוסות |
3 כבדי עוף חתוכים לקוביות |
מעט שמן לטיגון |
מלח ופלפל שחור |
100 גרם עלי תרד חלוטים |
12 פרוסות חזה עגל מעושן |
לרוטב: |
1 בצל ירוק פרוס, החלק הלבן בלבד |
1 כוס יין |
אופן ההכנה |
- מטגנים את כבדי העוף טיגון קצר במעט שמן, מתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים עלי תרד, מאדים דקה עם הכבדים ומסירים מהאש.
- מניחים פרוסת חזה עוף על משטח עבודה, ממלאים במלית הכבד והתרד ומגלגלים. עוטפים ברצועת חזה עגל מעושן, מהדקים בקיסם עץ ומטגנים מכל הצדדים. פורסים כל גלילה לשניים.
- למחבת בה טוגנו הגלילות מוסיפים בצל פרוס ויין, מצמצמים לשליש הכמות, יוצקים על הגלילות החצויות ומגישים חם
| חזרה | | |