שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

משהו משהו מכבד*** / שגיא קופר


חומרים
1/2 ק"ג נקניק כבד מאיכות טובה
חבילה גבינת שמנת 
מיונז 
קוויאר אדום (ביצי סלמון)
פטרוזיליה קצוצה או עירית לקישוט
אופן ההכנה
1. חותכים את נקניק הכבד לקוביות, מוסיפים שתי כפות בריאות מאוד של מיונז, מערבבים עם מזלג גדול ומקררים כדי שיתקשה בקערת ההגשה.

2. מרככים את גבינת השמנת ומוסיפים כף מיונז. מערבבים (אפשר להוסיף בצל קצוץ דק, אם רוצים). מורחים מעל הכבד. מקררים שוב. לאחר שהגבינה מתקשית, מפזרים מעל את ביצי הדגים ומקשטים בפטרוזיליה, או עירית. מגישים עם קרקרים ומשהו למרוח בעזרתו.


חזרה