|
|
|
|
תפוחים מסוכרים
/ שגיא קופר
|
חומרים
|
1.5 כפות חמאה |
1.5 - 3/4 1 כוסות סוכר חום בהיר (דמררה) |
6 כפות מים |
8-10 תפוחים אדומים יפים |
קליפות הדרים מסוכרות (לא חובה) |
אופן ההכנה |
- ממיסים את החמאה בסיר קטן.
- מוסיפים את הסוכר והמים ומבשלים תוך ערבוב עד לרתיחה של התערובת. מכסים וממשיכים לבשל ברתיחה עדינה עוד כשלוש דקות, עד שהתערובת נהיית דקה אך דביקה. מורידים מהאש.
- תוקעים מקל עץ – רצוי עגול – בכל אחד מהתפוחים ומגלגלים בתערובת ציפוי הסוכר.
- מניחים על נייר אפיה להתקרר. מקררים במקרר כשעה עד שעתיים. אפשר לקשט בפירות ההדר לפני הקרור הסופי.
| חזרה | | |