|
|
|
|
פשטידת פריכיות אורז ועגבניות
/ קובי בר, מתוך הספר "פשטידל"
1250 קלוריות
|
חומרים
|
5 עגבניות גדולות, קלופות ומגוררות גס |
2 כפות אורגנו מיובש |
1/4 כפית מלח |
1/4 כפית פלפל שחור |
קורט אבקת אפייה |
2 גביעי גבינה לבנה 0% שומן |
1 גביע גבינת קוטג' 1/2% שומן |
2 כפות גבינת קשקבל, מגוררת גס |
2 ביצים |
5 פריכיות אורז, מפוררות גס |
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ |
מרגרינה לשימון התבנית |
אופן ההכנה |
- מערבבים את העגבניות עם האורגנו, המלח, הפלפל ואבקת האפייה
- בכלי נפרד, מערבבים את הגבינות והביצים לתערובת אחידה. מוסיפים אל העגבניות ובוחשים היטב.
- מפזרים את פירורי הפריכיות בתחתית התבנית המשומנת, יוצקים עליהם את התערובת ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.
| חזרה | | |