שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת פריכיות אורז ועגבניות / קובי בר, מתוך הספר "פשטידל"

1250 קלוריות


חומרים
5 עגבניות גדולות, קלופות ומגוררות גס
2 כפות אורגנו מיובש
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
קורט אבקת אפייה
2 גביעי גבינה לבנה 0% שומן
1 גביע גבינת קוטג' 1/2% שומן
2 כפות גבינת קשקבל, מגוררת גס
2 ביצים
5 פריכיות אורז, מפוררות גס
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
  1. מערבבים את העגבניות עם האורגנו, המלח, הפלפל ואבקת האפייה
  2. בכלי נפרד, מערבבים את הגבינות והביצים לתערובת אחידה. מוסיפים אל העגבניות ובוחשים היטב.
  3. מפזרים את פירורי הפריכיות בתחתית התבנית המשומנת, יוצקים עליהם את התערובת ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.

חזרה