שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת בטטה / קובי בר, מתוך הספר "פשטידל"

1400 קלוריות


חומרים
6 בטטות בינוניות, קלופות וחתוכות לקוביות
2 כוסות מים
2 ביצים טרופות
1 גביע גבינת קוטג' 1/2% שומן
50 גרם גבינה מלוחה
1/2 כוס שמיר טרי, קצוץ דק
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פלפלת חריפה
מלח
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הבטטות במים, על אש קטנה, עד שיתרככו. מסננים, מועכים למחית ומחזירים אל הסיר.
  2. מוסיפים את הביצים וטורפים יחד במזלג
  3. טורפים יחד את הגבינות, השמיר והתבלינים ובוחשים אל תערובת הבטטות.
  4. מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.

חזרה