|
|
|
|
ארוחת בוקר של איכרים
/ שגיא קופר
|
חומרים
|
4 תפוחי אדמה בינוניים |
4 רצועות בייקון קצוצות |
3 ביצים טרופות בשלוש כפות קמח ומעט מלח |
1.5 כוסות קוביות שינקן |
2 עגבניות בינוניות |
כף עירית קצוצה או בצל ירוק חתוך קטן |
אופן ההכנה |
- מרתיחים את תפוחי האדמה עד שמתרככים, שוטפים תחת הברז ומקלפים.
- בינתיים, מטגנים את הבייקון עד שנהיה פריך.
- פורסים את תפוחי האדמה ומוסיפים אותם לבייקון. מבשלים עד שתפוחי האדמה משחימים.
- לביצים הטרופות מוסיפים את השינקן ואת העגבניות – חתוכות לפלחים דקים. מוסיפים למחבת את תערובת הביצים הטרופות בחלב, העגבניות והשינקן ומבשלים עד שהחביתה מוכנה. מפזרים את העירית או הבצל ומגישים חם.
| חזרה | | |