שלח להדפסה  
ארוחות בוקר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ארוחת בוקר של איכרים / שגיא קופר


חומרים
4 תפוחי אדמה בינוניים
4 רצועות בייקון קצוצות
3 ביצים טרופות בשלוש כפות קמח ומעט מלח
1.5 כוסות קוביות שינקן
2 עגבניות בינוניות
כף עירית קצוצה או בצל ירוק חתוך קטן
אופן ההכנה
  1. מרתיחים את תפוחי האדמה עד שמתרככים, שוטפים תחת הברז ומקלפים.
  2. בינתיים, מטגנים את הבייקון עד שנהיה פריך.
  3. פורסים את תפוחי האדמה ומוסיפים אותם לבייקון. מבשלים עד שתפוחי האדמה משחימים.
  4. לביצים הטרופות מוסיפים את השינקן ואת העגבניות – חתוכות לפלחים דקים. מוסיפים למחבת את תערובת הביצים הטרופות בחלב, העגבניות והשינקן ומבשלים עד שהחביתה מוכנה. מפזרים את העירית או הבצל ומגישים חם.


חזרה