שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציפת תפוזים / שגיא קופר

הקציפה עשוייה ממיץ תפוזים או משילוב של תפוזים ולימון. ניתן להגיש בכוס יין או שמפניה (פתוחה, לא פלוט), עם קצפת מעל וגרידת לימון או תפוז. כשמאכסנים במקרר לפני ההגשה, רצוי מאוד לכסות, על מנת למנוע קילקול המרקם, שהוא כשל פודינג.


חומרים
2.5 כוסות מיץ תפוזים טרי מסונן
4 ביצים
10 כפות סוכר
4 כפות פודינג וניל לבישול (לא אינסטנט)
2.5 כוסות מים
אופן ההכנה
  1. מערבבים את הפודינג במעט מים חמים וממיסים אותו היטב – שלא יווצרו גושים.
  2. שמים את כל המרכיבים בתוך סיר, מניחים על אש בינונית. מערבבים הכל במערבל ידני, תוך כדי בישול, עד שהכל רותח
  3. כשרותח, במידה והסמיכות מספקת, מורידים מהאש. אם יש צורך, ניתן להוסיף עוד מעט פודינג מומס במים רותחים. ניתן כמובן להמתיק אם צריך על ידי הוספת סוכר.



חזרה