שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מאפה פסטה ועגבניות מיובשות / זהר רוזנר


חומרים (6 מנות)
150 גרם פסטה צינורות דקים וקצרים מבושלת
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
50 גרם גבינה צהובה חצי קשה מגוררת
200 גרם עגבניות מיובשות בשמן זית (מסוננות מהשמן) קצוצות
100 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם זיתים שחורים מצומקים ומגורענים וקצוצים גס
3 שיני שום
1/2 צרור עלי בזיליקום קצוצים דק
מלח
פלפל שחור גרוס
תבנית בקוטר 26 ס"מ משומנת ומקומחת בפרורי לחם
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל – 200 מעלות.
  2. מערבבים את כל חומרי המאפה.
  3. יוצקים לתבנית ואופים כ – 30 דקות.
  4. מגישים חם עם "גבעת" שמנת של פעם מתובלת במלח, פלפל גרוס, שום ובזיליקום קצוץ דק.


חזרה