|
חומרים (6 מנות)
|
150 גרם פסטה צינורות דקים וקצרים מבושלת |
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת |
50 גרם גבינה צהובה חצי קשה מגוררת |
200 גרם עגבניות מיובשות בשמן זית (מסוננות מהשמן) קצוצות |
100 מ"ל שמנת מתוקה |
100 גרם זיתים שחורים מצומקים ומגורענים וקצוצים גס |
3 שיני שום |
1/2 צרור עלי בזיליקום קצוצים דק |
מלח |
פלפל שחור גרוס |
תבנית בקוטר 26 ס"מ משומנת ומקומחת בפרורי לחם |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל – 200 מעלות.
- מערבבים את כל חומרי המאפה.
- יוצקים לתבנית ואופים כ – 30 דקות.
- מגישים חם עם "גבעת" שמנת של פעם מתובלת במלח, פלפל גרוס, שום ובזיליקום קצוץ דק.
|
חזרה |