|
|
|
|
גווקאמולה מנצח
/ מיה א.
|
חומרים (6 מנות)
|
1 אבוקדו רך |
1/2 לימון |
1 גביע שמנת חמוצה |
1/2 בצל סגול חתוך דק |
לתיבול: |
צ'ילי |
מלח |
אופציונלי: |
1 פלפל חריף (חלפיניו) אם אתם רוצים ממש חריף, תשאירו את הגרעינים |
כוסברה |
קצת חתיכות מנגו |
1/2 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות |
פלפל |
אופן ההכנה |
- מועכים את האבוקדו, מוסיפים את הבצל, מיץ מחצי לימון (רצוי לטעום לפני שמוסיפים את כל המיץ), ואת השמנת החמוצה. מערבב עד לקבלת מרקם אחיד, וצבע ירוק בהיר.
- מוסיפים את שאר התוספות ומערבבים. מכסים היטב, ושומרים במקרר. מגישים קר.
| חזרה | | |