שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גווקאמולה מנצח / מיה א.


חומרים (6 מנות)
1 אבוקדו רך
1/2 לימון
1 גביע שמנת חמוצה
1/2 בצל סגול חתוך דק
לתיבול:
צ'ילי
מלח
אופציונלי:
1 פלפל חריף (חלפיניו) אם אתם רוצים ממש חריף, תשאירו את הגרעינים
כוסברה
קצת חתיכות מנגו
1/2 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
פלפל
אופן ההכנה
  1. מועכים את האבוקדו, מוסיפים את הבצל, מיץ מחצי לימון (רצוי לטעום לפני שמוסיפים את כל המיץ), ואת השמנת החמוצה. מערבב עד לקבלת מרקם אחיד, וצבע ירוק בהיר.
  2. מוסיפים את שאר התוספות ומערבבים. מכסים היטב, ושומרים במקרר. מגישים קר.
חזרה