שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת ביסקוויטים עם מוס שוקולד ופטל / אולגה ליבוביץ


חומרים
חבילת ביסקוויטים פטי בר שוקו/וניל או שניהם
1 מכל שמנת מתוקה 37%
1 כוס חלב
200 גרם שוקולד מריר
1 חבילה פטל קפוא
1/2 כוס סוכר
מעט חלב
תבנית חד פעמית מרובעת בגודל סטנדרטי לעוגה
אופן ההכנה
  1. מקציפים שמנת מתוקה עם כום חלב
  2. מרסקים פטל במעבד מזון יחד עם חצי כום סוכר (או לפי טעם)
  3. מקפלים את תערובת הפטל לתוך השמנת בתנועות קיפול עדינות
  4. שמים חצי כוס מהתערובת בצד
  5. ממיסים את השוקולד, מקררים מעט ומוסיפים לתערובת
  6. טובלים את הביסקוייטים בחלב ומסדרים שכבה על תבנית, מורחים שליש מהקרם
  7. חוזרים על זה עוד פעמיים
  8. אחרי שבנינו 3 שכבות + קרם לוקחים תערובת ששמנו בצד, שמים בשקית זילוף, ומקשטים לפי הדמיון.
  9. שמים במקרר לכמה שעות
  10. הערות: חשוב לא לשכוח לטבול את הבשקוייטים בחלב בכל שכבה
  11. אם אין שקית זילוף אפשר לקחת שקית קטנה של סנדוויצ'ים ולעשות חור קטן - אותה הצלחה


חזרה