|
|
|
|
עוגת ביסקוויטים עם מוס שוקולד ופטל
/ אולגה ליבוביץ
|
חומרים
|
חבילת ביסקוויטים פטי בר שוקו/וניל או שניהם |
1 מכל שמנת מתוקה 37% |
1 כוס חלב |
200 גרם שוקולד מריר |
1 חבילה פטל קפוא |
1/2 כוס סוכר |
מעט חלב |
תבנית חד פעמית מרובעת בגודל סטנדרטי לעוגה |
אופן ההכנה |
- מקציפים שמנת מתוקה עם כום חלב
- מרסקים פטל במעבד מזון יחד עם חצי כום סוכר (או לפי טעם)
- מקפלים את תערובת הפטל לתוך השמנת בתנועות קיפול עדינות
- שמים חצי כוס מהתערובת בצד
- ממיסים את השוקולד, מקררים מעט ומוסיפים לתערובת
- טובלים את הביסקוייטים בחלב ומסדרים שכבה על תבנית, מורחים שליש מהקרם
- חוזרים על זה עוד פעמיים
- אחרי שבנינו 3 שכבות + קרם לוקחים תערובת ששמנו בצד, שמים בשקית זילוף, ומקשטים לפי הדמיון.
- שמים במקרר לכמה שעות
- הערות: חשוב לא לשכוח לטבול את הבשקוייטים בחלב בכל שכבה
- אם אין שקית זילוף אפשר לקחת שקית קטנה של סנדוויצ'ים ולעשות חור קטן - אותה הצלחה
| חזרה | | |