שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קישואים ברוטב עגבניות חריף ומעושן / אלי


חומרים (2 מנות)
5 קישואים קטנים ומוצקים
2 עגבניות בשלות גדולות
2.5 קופסת רסק עגבניות מרוכז
1 בצל גדול
עלי דפנה
קצת שמן זית
פלפל שחור
מעט מלח
רוטב טבסקו חריף בטעם מעושן
אופן ההכנה
  1. מקלפים את הקישואים בקולף מטבח
  2. פורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ
  3. נחתוך את העגבניות לקוביות קטנות
  4. מטגנים את הבצל הקצוץ עד שנהיה שקוף
  5. מוסיפים את העגבניות ועלי הדפנה הקצוצים ואת פרוסות הקישואים. מבשלים בתחילה ללא מכסה עד שרותח ומורידים את הלהבה לחום בינוני. מוסיפים את קופסת רסק העגבניות + רוטב הטבסקו המעושן ממליחים ומפלפלים במידת הצורך מבשלים עוד 10 דקות (ללא רתיחה) עם מכסה סגור עד שהקישואים המוצקים מתרכים מעט.
  6. מגישים קר או חם עם פרוסות לחם לבן ומתלקקים.

חזרה