|
|
|
|
קישואים ברוטב עגבניות חריף ומעושן
/ אלי
|
חומרים (2 מנות)
|
5 קישואים קטנים ומוצקים |
2 עגבניות בשלות גדולות |
2.5 קופסת רסק עגבניות מרוכז |
1 בצל גדול |
עלי דפנה |
קצת שמן זית |
פלפל שחור |
מעט מלח |
רוטב טבסקו חריף בטעם מעושן |
אופן ההכנה |
- מקלפים את הקישואים בקולף מטבח
- פורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ
- נחתוך את העגבניות לקוביות קטנות
- מטגנים את הבצל הקצוץ עד שנהיה שקוף
- מוסיפים את העגבניות ועלי הדפנה הקצוצים ואת פרוסות הקישואים. מבשלים בתחילה ללא מכסה עד שרותח ומורידים את הלהבה לחום בינוני. מוסיפים את קופסת רסק העגבניות + רוטב הטבסקו המעושן ממליחים ומפלפלים במידת הצורך מבשלים עוד 10 דקות (ללא רתיחה) עם מכסה סגור עד שהקישואים המוצקים מתרכים מעט.
- מגישים קר או חם עם פרוסות לחם לבן ומתלקקים.
| חזרה | | |