שלח להדפסה  
לחם ומאפים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כעכים מתוקים / מרים


חומרים
6 ביצים
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס שמן
6 סוכר וניל
4 אבקת אפיה
קליפת תפוז מגוררת או קליפת לימון מגורד
קמח לפי הצורך
אופן ההכנה
  1. בקערה מערבבים חמש כוסות קמח עם האבקת אפיה.
  2. בקערה שניה מערבבים סוכר, שמן, בצים, סוכר וניל וקליפת תפוז/לימון.
  3. מוסיפים את הקמח לקערה עם הנוזלים ולשים להוסיף קמח במידת הצורך.
  4. לחלק את הבצק לשמונה חלקים, ליצור גליל מכל חלק, את הגליל לחלק לכמה חלקים שאפשר כדי ליצור טבעות לא גדולות.
  5. לאפות בחום בינוני עד אשר יצהיבו ישחימו.


חזרה