שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת תפו"א ובשר / דורית


חומרים
6 תפוחי אדמה
500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול
2-3 שיני שום
מלח
פלפל
כורכום
שמן
אופן ההכנה
  1. מרתיחים את תפוחי האדמה, ומועכים לפירה.לטבל את הפירה במעט שמן, והתבלינים.
  2. לטגן את הבשר הטחון טוב. לקצוץ את הבצל לקוביות, ואם השום לכתוש, ולהוסיף לבשר הטחון. לטבל בפפריקה, מלח,כמון.
  3. בתנית משומנת, מורחים מחצית מכמות הפירה, עליה שכבת של כל הבשר, ומעל שכבה של מחצית השניה של הפירה.
  4. להכניס לתנור ל- 1/2 שעה, חום 180 מעלות. עד שמשחים.

חזרה