שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת בננות / שרה ביטון


חומרים
3 ביצים
3/4 כוס שמן
3 בננות בשלות
2 כוסות פירורי לחם
2 כוסות סוכר
1 שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
  1. במעבד מזון, מרסקים את הבננות עם השמן והביצים למחית חלקה.
  2. בקערה, מערבבים פירורי הלחם, הסוכר ואבקת האפייה. יוצקים מעל את המחית ומערבבים.
  3. מורחים שתי תבניות אינגליש קייק במעט שמן ומפזרים סוכר וקינמון. 
  4.  אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 45-40 דקות, כשהעוגה עדיין חמה מפזרים למעלה סוכר וקינמון.

חזרה