|
|
|
|
עוגת בננות
/ שרה ביטון
|
חומרים
|
3 ביצים |
3/4 כוס שמן |
3 בננות בשלות |
2 כוסות פירורי לחם |
2 כוסות סוכר |
1 שקית אבקת אפיה |
אופן ההכנה |
- במעבד מזון, מרסקים את הבננות עם השמן והביצים למחית חלקה.
- בקערה, מערבבים פירורי הלחם, הסוכר ואבקת האפייה. יוצקים מעל את המחית ומערבבים.
- מורחים שתי תבניות אינגליש קייק במעט שמן ומפזרים סוכר וקינמון.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 45-40 דקות, כשהעוגה עדיין חמה מפזרים למעלה סוכר וקינמון.
| חזרה | | |