|
|
|
|
קישואים עגולים ממולאים
/ סיגל ספרוני
|
חומרים (6 מנות)
|
6 קישואים עגולים |
500 גרם בשר טחון |
1 שן שום כתושה |
1 ביצה |
2 כפות קמח מצה |
2 כפות מרק בצל |
2 קישואים רגילים, מגוררים על פומפיה גסה |
2 שקיות תחתיות ארטישוק קפואות, מופשרות וחצויות |
לרוטב: |
3 כוסות מים |
כורכום |
2 לימונים סחוטים |
אופן ההכנה |
- חוצים את הקישואים העגולים, ובעזרת כף מרוקנים את התוכן.
- מערבבים את הבשר הטחון, השום, הביצה קמח המצה ואבקת המרק והקישואים המגוררים. קוצצים את תוכן הקישואים העגולים ומוסיפים גם אותו. מערבבים היטב.
- ממלאים את חצאי הקישואים העגולים בתערובת המילוי ומסדרים בתבנית.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת.
- מפזרים בתבנית את תחתיות הארטישוק, יוצקים מעל את הרוטב, מכסים בנייר כסף ואופים כשעה וחצי בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס.
| חזרה | | |