שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קישואים עגולים ממולאים / סיגל ספרוני


חומרים (6 מנות)
6 קישואים עגולים
500 גרם בשר טחון
1 שן שום כתושה
1 ביצה
2 כפות קמח מצה
2 כפות מרק בצל
2 קישואים רגילים, מגוררים על פומפיה גסה
2 שקיות תחתיות ארטישוק קפואות, מופשרות וחצויות
לרוטב:
3 כוסות מים
כורכום
2 לימונים סחוטים
אופן ההכנה
  1. חוצים את הקישואים העגולים, ובעזרת כף מרוקנים את התוכן.
  2. מערבבים את הבשר הטחון, השום, הביצה קמח המצה ואבקת המרק והקישואים המגוררים. קוצצים את תוכן הקישואים העגולים ומוסיפים גם אותו. מערבבים היטב.
  3. ממלאים את חצאי הקישואים העגולים בתערובת המילוי ומסדרים בתבנית.
  4. מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת.
  5. מפזרים בתבנית את תחתיות הארטישוק, יוצקים מעל את הרוטב, מכסים בנייר כסף ואופים כשעה וחצי בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס.
חזרה