שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות טונה / יניב


חומרים
8 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות
4 קופסאות קטנות טונה משומרת בשמן, או במים
3 ביצים
3 כפות כמון (עדיף כמון מזרחי)
מעט 2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
שמן רגיל לטיגון
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את קוביות הבצל עד להשחמה. מוציאים ומניחים בצד להתקרר מעט.
    בקערה, מניחים את הטונה ומפרקים אותה עם מזלג, מוסיפים את הכמון והירק ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את הביצים ומערבבים טוב. מוסיפים גם את הבצל המטוגן שהתקרר, ושוב, מערבבים היטב.
  3. יוצרים קציצות בינוניות בידיים. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים.
  4. מניחים על נייר סופג ומגישים.
חזרה