שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לביבות קישואים אפויות עם יוגורט מתובל / איילת בן-יוסף


חומרים
1 ק"ג קישואים או זוקיני
1 שן שום גדולה
1 ביצה
1 כפית טימין יבש
1 כפית שמן זית
מלח ופלפל
ליוגורט המתובל:
1 גביע יוגורט
1 שן שום כתושה
10 עלי נענע קצוצים
1/2 כפית אבקת קארי
מלח
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. מגררים את הקישואים על פומפיה וגם את השום. מוסיפים שמן, טימין, ביצה ומעל מלח - ומערבבים היטב.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מלבבים בידיים לביבות ומניחים על נייר האפייה (כ-10 לביבות גדולות או 15 בינוניות). שולחים לתנור ל-20 דקות. מוצאים ומצננים.
  4. בנתיים מכינים את היוגורט: מערבבים את כל החומרים היטב ומניחים בצד, עד שהלביבות מוכנות. מגישים ביחד וזוללים.

חזרה