|
|
|
|
סלט עם גבינה
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים
|
1/2 ראש חסה קצוץ דק |
1 בצל אדום חתוך לטבעות דקות |
2 גזרים מגורדים בפומפיה |
1 תפוח עץ מגורד בפומפיה |
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת |
מלח ופלפל |
1 כפית חרדל |
1 כפית שמן |
אופן ההכנה |
מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט מלבד הגבינה. בכלי קטן מערבבים שמן, חרדל ומעט מים לדילול ויוצקים על הסלט. מערבבים ומוסיפים את הגבינה, ממש לפני ההגשה.
| חזרה | | |