|
|
|
|
שיפוד לבבות עוף עם סלט לבבות ארטישוק
/ השף אנטוניו מנסה ממסעדת "אלי אולי"
|
חומרים (4 מנות)
|
300 גרם לבבות עוף נקיים |
4 לבבות ארטישוק טרי (אם לא בעונה - משומרים) |
1 בצל סגול |
1/2 פלפל אדום |
2 שיני שום |
צרור עלי טימין |
צרור עלי נענע |
צרור עלי פטרוזיליה |
8 כפות מיץ לימון |
10 כפות שמן זית |
לתיבול: מלח פלפל, כמון ופפריקה |
אופן ההכנה |
- משפדים את הלבבות על גבי 8 שיפודים.
- מערבבים 4 כפות שמן זית, 1 כף מיץ לימון ותבלינים לפי הטעם ומשרים את השיפודים במרינדה.
- חותכים את לבבות הארטישוק לפרוסות דקות.
- קוצצים את הירקות ואת עשבי התיבול מערבבים עם יתרת שמן הזית ומיץ הלימון. מתבלים לפי הטעם.
- צולים את לבבות הארטישוק ולבבות העוף על הגריל.
- מניחים את פיסות הארטישוק הצלוי בצלחת ומעליו את לבבות העוף. מטפטפים מסביב את וויניגרט הירקות והלימון.
| חזרה | | |