שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טונה אדומה במעטפת שומשום על סלסלת מנגו / השף אלון גרינברג ממסעדת ocean


חומרים
החומרים:
150 גרם טונה אדומה טרייה
1 כף שומשום שחור
1 כף שומשום לבן קלוי
מעט פלפל שחור גרוס
מעט מלח
מעט עירית קצוצה
מעט שמן זית
לסלסת המנגו:
100 גרם מנגו קלוף וחתוך לקוביות
1/3 צ'ילי אדום, חתוך לקוביות
1/4 בצל סגול חתוך לקוביות
מעט עלי כוסברה
מעט פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
1 כפית סוכר
1 כפית רוטב סויה
1 כף ליים
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל חומרי הסלסה ומניחים בצד.
  2. מערבבים את כל התבלינים לדג. מורחים את הדג בשמן זית, ומהדקים את התבלינים מכל הצדדים.
  3. צורבים על מחבת חמה למשך 30 שניות מכל צד, מניחים על קרש חיתוך ופורסים את הדג לפרוסות דקות, מניחים על סלסת המנגו ומגישים.


חזרה