|
|
|
|
טונה אדומה במעטפת שומשום על סלסלת מנגו
/ השף אלון גרינברג ממסעדת ocean
|
חומרים
|
החומרים: |
150 גרם טונה אדומה טרייה |
1 כף שומשום שחור |
1 כף שומשום לבן קלוי |
מעט פלפל שחור גרוס |
מעט מלח |
מעט עירית קצוצה |
מעט שמן זית |
לסלסת המנגו: |
100 גרם מנגו קלוף וחתוך לקוביות |
1/3 צ'ילי אדום, חתוך לקוביות |
1/4 בצל סגול חתוך לקוביות |
מעט עלי כוסברה |
מעט פלפל שחור גרוס |
2 כפות שמן זית |
1 כפית סוכר |
1 כפית רוטב סויה |
1 כף ליים |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל חומרי הסלסה ומניחים בצד.
- מערבבים את כל התבלינים לדג. מורחים את הדג בשמן זית, ומהדקים את התבלינים מכל הצדדים.
- צורבים על מחבת חמה למשך 30 שניות מכל צד, מניחים על קרש חיתוך ופורסים את הדג לפרוסות דקות, מניחים על סלסת המנגו ומגישים.
| חזרה | | |