שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לבבות כבד אווז עם סלסלת פסיפלורה צ'ילי ואספרגוס / אייל פרץ ממסעדת "אדוארדו"


חומרים
200 גרם כבד אווז 
לסלסה:מחית  פסיפלורה מ - 4 פסיפלורות
פלפל שחור 
1/2 פלפל שטה
1 גמבה 
קורט כוסברה קצוצה
2 מקלות אספרגוס חלוטים
אופן ההכנה
1. מנקים מתוכן 4 פסיפלורות, קוצצים את פלפל השטה. קוצצים את הגמבה לקוביות קטנות. מערבבים את חומרי הסלסה, מתבלים בפלפל שחור וטועמים.

2. את כבד האווז חותכים לצורת לב וצורבים על הגריל.

3. מקשטים את המנה ב-2 אספרגוסים חלוטים.




חזרה