שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חזה הודו מנצח / ערן סייג

מתכון קל מאוד ומהיר להכנה.


חומרים (6 מנות)
400 גרם חזה הודו חתוך לקוביות של 2 ס"מ עובי
1 בצל גדול
3 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כפית אבקת מרק עוף
1/2 כוס מים רותחים
1 כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
אופן ההכנה

  1. חותכים חזה הודו לקובית בגודל של 2*2 ס"מ ,ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוסיפים את הכורכום ואת שיני השום המעוכות והקצוצות דק.
  2. מוסיפים ¼ כוס שמן זית ומשרים במקרר לפחות שעה. קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם ¼ כוס שמן הזית שנותר עד אשר הבצל מזהיב.
  3. מוסיפים את חתיכות החזה ומטגנים עד אשר החזה מזהיב. בכוס ממסים את כפית אבקת מרק העוף עם ½ כוס מים רותחים ומוסיפים לתבשיל.
  4. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים על אש בינונית עד אשר נישאר מעט רוטב.
    בתאבון.

    בתאבון



חזרה