חזה הודו מנצח
/ ערן סייג
מתכון קל מאוד ומהיר להכנה.
|
חומרים (6 מנות)
|
400 גרם חזה הודו חתוך לקוביות של 2 ס"מ עובי |
1 בצל גדול |
3 שיני שום |
1/2 כוס שמן זית |
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק |
1 כפית אבקת מרק עוף |
1/2 כוס מים רותחים |
1 כפית כורכום |
מלח |
פלפל שחור |
1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק |
אופן ההכנה |
חותכים חזה הודו לקובית בגודל של 2*2 ס"מ ,ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוסיפים את הכורכום ואת שיני השום המעוכות והקצוצות דק.
- מוסיפים ¼ כוס שמן זית ומשרים במקרר לפחות שעה. קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם ¼ כוס שמן הזית שנותר עד אשר הבצל מזהיב.
- מוסיפים את חתיכות החזה ומטגנים עד אשר החזה מזהיב. בכוס ממסים את כפית אבקת מרק העוף עם ½ כוס מים רותחים ומוסיפים לתבשיל.
- מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים על אש בינונית עד אשר נישאר מעט רוטב.
בתאבון.
בתאבון
|
חזרה |