שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף צלוי בשמן זית ונענע / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
4 חצאי חזה עוף, ללא עור ועצמות
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס נענע קצוצה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
להגשה:
רבעי לימון
עגבניות
בצל אדום
חומץ בלסמי
אופן ההכנה
  1. בתבנית שטוחה, מערבבים שמן זית, נענע, מעט מלח ופלפל שחור. מנקים את חזה העוף, שוטפים, מייבשים ומגלגלים במרינדה. מכסים ומקררים 15-30 דקות והופכים פעם אחת.
  2. מחממים מחבת ברזל דמוי טפלון או גריל עם פסים וצולים את העוף במהירות משני הצדדים. מגישים מיד עם רבעי לימון, ועגבניות קצוצות דק עם בצל אדום בתיבול שמן זית, פלפל גרוס ומלח גס, מעט בלסמי ונענע.




חזרה