שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ונילה סקאי / צוות ה"טמפל בר" וטל חוטינר


חומרים
1/4 כוס (60 מ"ל) וודקה וניל
שמפניה
לקישוט:
מעט מיץ פרי כלשהו
מעט סוכר לבן או חום
אופן ההכנה
  1. מקשטים את הכוסות: יוצקים מעט מיץ לצלחת שטוחה, בצלחת אחרת מפזרים שכבה של סוכר. טובלים כוס מרטיני הפוכה במיץ - כך שרק השוליים העליונים שלה יירטבו. מעבירים לצלחת הסוכר - לייצירת "כתר" של סוכר על שולי הכוס. 
  2.  יוצקים לכוס את הוודקה, ממלאים בשמפניה עד לקצה של ה"כתר". מגישים מיד וצופים באפקט ה"ונילה סקאי" - גרגרי הסוכר ישקעו לתחתית הכוס, ויחד עם בועות השמפניה יצרו תסיסה, יעלו מעלה וייצרו עננים קטנים של קצף על פני המשקה.


חזרה