|
|
|
|
ונילה סקאי
/ צוות ה"טמפל בר" וטל חוטינר
|
חומרים
|
1/4 כוס (60 מ"ל) וודקה וניל |
שמפניה |
לקישוט: |
מעט מיץ פרי כלשהו |
מעט סוכר לבן או חום |
אופן ההכנה |
- מקשטים את הכוסות: יוצקים מעט מיץ לצלחת שטוחה, בצלחת אחרת מפזרים שכבה של סוכר. טובלים כוס מרטיני הפוכה במיץ - כך שרק השוליים העליונים שלה יירטבו. מעבירים לצלחת הסוכר - לייצירת "כתר" של סוכר על שולי הכוס.
- יוצקים לכוס את הוודקה, ממלאים בשמפניה עד לקצה של ה"כתר". מגישים מיד וצופים באפקט ה"ונילה סקאי" - גרגרי הסוכר ישקעו לתחתית הכוס, ויחד עם בועות השמפניה יצרו תסיסה, יעלו מעלה וייצרו עננים קטנים של קצף על פני המשקה.
| חזרה | | |