|
|
|
|
בייגלה לעצלנים
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים
|
1 חבילת בצק שמרים מוכן |
1 כפית סודה לשתייה מומסת בתוך 1 כוס מים |
1 ביצה טרופה |
מלח גס, שומשום |
אופן ההכנה |
- מפשירים ומתפיחים את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו.
- מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
- מחלקים את הבצק ל-12 חתיכות שוות ומקמחים משטח עבודה. יוצקים את המים עם הסודה לכלי רחב ורדוד.
- מגלגלים כל חתיכת בצק לנקניק ארוך ומעצבים בצורת בייגלה (איך שאתם אוהבים או מצליחים להתמודד).
- טובלים טבילה מהירה בתוך המים ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מניחים לתפוח בשקט כ-10 דקות.
- מברישים בביצה טרופה ומפזרם מלח, שומשום או גבינה מגוררת. אופים כ-15 דקות, עד שהבייגלה שחומים.
| חזרה | | |