שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה בשלושה צבעים / איילת בן-יוסף


חומרים
1 חבילת פטוצ'יני או טליאטלה
1/2 סלסלת עגבניות שרי
1 קופסה גבינת ריקוטה
1 חבילת עלי רוקט קצוצים בגסות
1 בצל אדום קצוץ דק
4 כפות שמן זית
2 כפות צלפים קצוצים (לא הכרחי)
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
  1. מתחילים בבישול הפסטה - לפי הוראות היצרן.
  2. בזמן שהפסטה מתבשלת מערבבים עגבניות, רוקט, בצל וצלפים.
  3. כשהפסטה מוכנה מסננים אותה ומחזירים לסיר (לא על האש), מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב שהפסטה תהייה מצופה. מוסיפים את תערובת הירקות, מלח ופלפל ומערבבים שוב, מפוררים את הריקוטה, מערבבים בעדינות ומגישים.

חזרה