שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ליקר קימל / ראובן כהן מתוך הספר "סוד הכנת היין"

משקה סקנדינבי המוגש, על-פי המסורת, קר עם קרח בכוסיות זכוכית קטנות. מצוין לליווי גבינות או קינוחים.

מתכון פשוט מאוד וקל להכנה. מוכן תוך שלושה שבועות.

המצרכים להכנת 750 מ"ל


חומרים
1 כף זרעי כרויה (גרגרי קימל בלעז)
750 מ"ל וודקה (רצוי מאיכות מעולה)
אופן ההכנה
1. מועכים את גרגרי הקימל בעזרת עלי ומכתש או בכל דרך אחרת ומוסיפים לוודקה. סוגרים ומניחים במקום קריר ואפל למשך שלושה שבועות.

2. מסננים, מוציאים את הקימל ומעבירים דרך בד סינון עד קבלת צלילות רצויה ומבקבקים.




חזרה