שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עגבניות מיובשות / שוש רהב ומוסיה אקהויז, מתוך הספר "עינוגים"


חומרים (7 מנות)
20 עגבניות מיובשות בשמן זית
3 קישואים שטופים וחתוכי קצוות
3 כדורי מוצרלה
15 עלי בזיליקום
20 זיתים שחורים מגולענים ופרוסים לטבעות
מעט שמן זית לטיגון
לרוטב:
שמן העגבניות
4 כפות חומץ בלסמי
5 שיני שום כתושות
1/4 כפית תבלין מלח שום
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
  1. מסננים את העגבניות המיובשות מהשמן לקערית שבה נכין את הרוטב.
  2. פורסים את הקישואים (בקליפתם) ומטגנים בשמן זית חם עד להזהבה (לא לפגום במרקם הפרוסות).
  3. בקערת הגשה מניחים עגבניות מיובשות (מסוננות משמן), קישואים, פרוסות מוצרלה דקות, עלי בזיליקום קצוצים ופרוסות זיתים.
  4. מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומגישים.


חזרה