|
|
|
|
פסטה סגולה ופיקנטית
/ שוש רהב ומוסיה אקהויז, מתוך הספר "עינוגים"
|
חומרים (7 מנות)
|
1/2 חבילה פסטה (מכל סוג שהוא) |
1 סלק שטוף וקלוף |
100 גרם חמאה |
1/4 שקית אפונה קפואה |
12 שיני שום כתושות |
עלי בזיליקום שטופים |
גבינת פרמזן לגירוד |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה יחד עם הסלק על פי ההוראות שעל גבי השקית. מסננים.
- בסיר רחב ונוח ממיסים את החמאה. מוסיפים ומזהיבים שום כתוש. מערבבים היטב בעזרת כף עץ. מוסיפים את האפונה ומקפיצים קלות.
- מוסיפים את הפסטה. מערבבים קלות בעזרת כף עץ. מוסיפים בזיליקום. מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים מיד.
| חזרה | | |